Download foto n lirik lagu Lintang Ati — Nella Kharisma

download foto Nella Kharisma di lagu Lintang Ati

Nella Kharisma Official
Premiered Jul 14, 2019
Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Lagu Lintang Ati
Penyanyi Nella Kharisma
Album Nella Kharisma Official
Title: Lintang Ati
Artist: Nella Kharisma
Songwriter: Maska
Arr: HM Music
Mixing Mastering: D’VA Pro
Video Director: Asia Bimantara
Location: Kedai Kopi EWOK Kediri
Production: Nella Kharisma Official
Licensed to YouTube by [Merlin] MusicYes (on behalf of Nella Kharisma Official)

download foto Nella Kharisma di lagu Lintang Ati
download foto Nella Kharisma di lagu Lintang Ati

Song Lyrics,
LINTANG ATI

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kengen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
Mung sliramu mung sing onok ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan baten pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kengen
Kangen sing ning njero dodoku
Gedine roso tresno iki amung tak simpen
Ning njero ati

download lirik lagu Lintang Ati — Nella Kharisma

download lirik lagu Lintang Ati — Nella Kharisma
download lirik lagu Lintang Ati — Nella Kharisma

Let's share it.
TwitterFacebookWhatsAppBufferLinkedInPin It
Let's read other pages.